Contacteer ons
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Diensten

Afternoon Software Solutions biedt softwareontwikkeling en -advies op maat van uw bedrijf mét uitstekende support. Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten.

Software-ontwikkeling op maat

Bent u op zoek naar een software-oplossing op maat van uw bedrijf? Afternoon Software Solutions ontwikkelt unieke maatwerksoftware die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften: van eenvoudige maatwerksoftware voor externe rapportering en data-uitwisseling tussen applicaties tot volledige administratieve toepassingen (ERP/CRM). Ieder project is voor ons een uitdaging en wordt met dezelfde hoge kwaliteitseisen uitgewerkt.

De voordelen van software-ontwikkeling op maat? Uw maatwerksoftware wordt enkel aangepast op vraag. Geen onverwachte updates dus, die veel voorbereiding of verandering vergen. Heeft u daarentegen snel een nieuwe functionaliteit nodig? Dan hoeft u niet te wachten op de volgende geplande update. Wij bieden degelijke en snelle service en behandelen uw vraag om uitbreiding van uw maatwerksoftware steeds met de hoogste prioriteit.

Wij ontwikkelen veelal Windows-desktoptoepassingen in C# (Visual Studio, .NET), maar ook webapplicaties (MVC, webAPI) of apps voor Android en iOS. Verder helpen we u ook graag met bestaande projecten in Visual Basic (VB6 of VB.Net) en Visual Basic for Applications (VBA in Access, Excel of Word) waarvoor de ondersteuning is weggevallen. Aanpassingen aan bestaande systemen zijn wel enkel mogelijk als u over de broncodes beschikt.

Software-advies

Afternoon Software Solutions helpt u graag met technische analyses en software-advies. Dankzij onze jarenlange expertise in ICT kunnen wij u perfect bijstaan als onafhankelijk software-consultant.

Heeft u bijvoorbeeld een slim software-idee, maar mist u de kennis om het te vertalen naar een concreet uitvoeringsplan? Wij helpen u graag met het opstellen van een analyse of lastenboek.

Vraagt uw internationale hoofdkwartier om specifieke rapportage? Of moet er een integratie gebeuren van diverse systemen op vraag van uw klanten? Wij volgen het voor u op!

Software helpdesk

Op zoek naar een software helpdesk die u niet van het kastje naar de muur stuurt, maar écht een antwoord geeft op uw vragen en u een heldere oplossing biedt voor uw software-problemen?

Bij Afternoon Software Solutions bent u als klant geen nummer. Bij ons kunt u rekenen op een efficiënte en persoonlijke helpdeskservice voor diverse programma’s en applicaties:

Boekhouding

Als serviceprovider voor de boekhoudsoftware van Allegro – met bijna 20 jaar ervaring – verzorgen wij de ondersteuning voor deze software aan tal van klanten en verdelers in heel Vlaanderen.

Sociale economie

Ook gebruikers van ‘Eclips’, het ERP-systeem dat in de Vlaamse kringloopsector en ook in een aantal Waalse en Nederlandse kringlooporganisaties wordt gebruikt, kunnen bij onze software helpdesk terecht.

Maatwerk

Uiteraard is onze software helpdesk er ook voor onze maatwerksoftware. Onze jarenlange klantrelaties getuigen van een engagement dat niet eindigt bij de oplevering van een nieuw programma.

Andere

Onze medewerkers hebben uitstekende kennis van diverse basisprogramma’s, zoals Microsoft Windows, Microsoft Office, Microsoft SQL Server en vele andere.

Wij bieden hiervoor dan ook ondersteuning tegen een scherp uurtarief, of in de vorm van een jaarlijks servicecontract. Informeer hier naar onze voorwaarden.

Werkwijze

Onze software helpdesk is rechtstreeks bereikbaar via e-mail (support@afternoon-software.be) of via het telefoonnummer +3235013294.

Meestal zullen we u echter vragen om uw scherm te delen via onze Afternoon Support tool (powered by Teamviewer). Zo kunnen we met u meekijken en het probleem oplossen.

Software opleidingen

Heeft u geen nood aan direct support voor een specifiek softwareprobleem, maar wilt u eerder een uitgebreide opleiding of opfrissingscursus voor bepaalde software?

Wij verzorgen softwaretrainingen bij u op kantoor, bij ons op kantoor (max. 8 personen) of indien gewenst op een centrale locatie voor grote groepen. Afhankelijk van de groep kan dat een interactieve software-opleiding zijn, waarbij we vooral ingaan op specifieke vragen van deelnemers, of een basisopleiding volgens een vastgelegde structuur.

Vraag hier naar onze voorwaarden voor software-opleidingen over:

  • Allegro Windows of Allegro Online
  • Eclips (enkel voor organisaties in de kringloopsector)
  • Microsoft Windows
  • Microsoft Office (Word, Excel, Access, PowerPoint)

Hoe kunnen wij u helpen?

Afternoon Software Solutions

Bredabaan 222A/2
2990 Wuustwezel

Vragen of interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.