Contacteer ons
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Over ons

 Missie en visie

Afternoon Software Solutions streeft ernaar om uw werk makkelijker te maken en uw administratie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hoe? Door specifieke software op maat te ontwikkelen die zo nauw mogelijk aansluit bij uw business en uw manier van werken.

Naast softwareontwikkeling op maat, doen tal van klanten steevast beroep op onze uitstekende supportservice, zowel voor ons eigen maatwerk, als voor externe producten. Onze dag is pas geslaagd als al uw vragen en ‘problemen’ opgelost zijn.

Oh, en wees gerust: Afternoon Software werkt niet alleen in de namiddag. 😉 Integendeel!

Ons team

Afternoon-Software-Solutions—Team—pieter-square

Pieter Meeussen

zaakvoerder, analist-ontwikkelaar
Afternoon-Software-Solutions—Team—ivan-square

Ivan De Clerck

accountmanager, ondersteuning en verkoop
Afternoon-Software-Solutions—Team—jij-square

Patrick Van Velthoven

analist-ontwikkelaar
Afternoon-Software-Solutions—Team—jij-square

Jij?

gepassioneerd softwareontwikkelaar, vriendelijke helpdeskmedewerker, …

Over Afternoon Software Solutions

Heden

Inmiddels zijn er heel wat kleine en grotere projecten afgewerkt – met klanten verspreid over heel Vlaanderen - maar dankzij de huidige technologie kunnen we iedereen vanop afstand een snelle service bieden en ons volledig focussen op nieuwe uitdagingen. Misschien werken we binnenkort wel aan uw nieuw project?

1 september 2017 - Een grote stap

Na enkele jaren software op maat ontwikkelen kon Pieter de groeiende vraag niet meer alleen bijbenen. Hij besloot dan ook om extra mensen aan te nemen: een softwareontwikkelaar en een fulltime supportmedewerker. Uit noodzaak trok het kersverse team ook naar een nieuw, ruimer kantoor.

18 augustus 2014 - Een nieuwe start

Na lang wikken en wegen, besloot Pieter eind 2014 om een lang gekoesterde droom waar te maken: hij richtte Afternoon Software Solutions op. Kerntaak van dit gloednieuwe bedrijf? Software op maat ontwikkelen voor Windows. Pieter koos C# als programmeertaal en startte ook met de ontwikkeling van een eigen applicatie-framework. Al snel volgden enkele grote opdrachten en vervloog de tijd...

Wat voorafging...

Pieter Meeussen was al op zeer jonge leeftijd gepassioneerd door computers en programmeren. Het begon allemaal met simpele programmaatjes – bijvoorbeeld om een uitroepteken over een beeldscherm te laten bewegen – maar daar bleef het niet bij. Hij verdiepte zich in verschillende programma’s en steeds evoluerende programmeertalen.

Tijdens zijn studies als Industrieel Ingenieur Elektronica, werd al snel duidelijk dat software een steeds belangrijkere rol zou spelen in onze leefwereld… Pieter ging na zijn studies dan ook onmiddellijk aan de slag als softwareontwikkelaar en kreeg de kans om gedurende meer dan 10 jaar diverse mooie softwareprojecten te realiseren.

Wat zeggen onze klanten

Hoe kunnen wij u helpen?

Afternoon Software Solutions

Bredabaan 222A/2
2990 Wuustwezel

Vragen of interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.